torstai 26. helmikuuta 2015

Kuka tulee tiskaamaan...?

Eilen oli Postiin kolahtanut lähetys Thaimaasta. Olin tilannut isomman satsin posliiniastioita, joihin voin valmistaa erilaisia ruoka-annoksia. Sieltä löytyi kulhoja, kuppeja ja erilaisia tarjoilulautasia. Ihanaa!!!! Mielessä on niin monta kokeiltavaa ideaa, joten kohta ne lautaset saattavat olla käytetty. 




Seuraavat postaukset varmasti liittyvät ruokaan, mutta samaan aikaan pieneksi projektiksi alkaa muodostumaan valokuvaus-roombox. Eli siis sellainen, jossa olisi sopivaan mittakaavaan 1:12 lattia ja kahdella sivulla seinät. Haluaisin, että seinät olisivat irroitettavia säilytyksen kannalta. Tämä helpottaisi minien valokuvausta, koska pientä voi siirtää valon mukaan ja valo pääsisi kunnolla sisään, kun ei ole blokkaavia seiniä. Tätä täytyy hieman miettiä, miten alkaisi toteuttamaan. :) 



keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Kurssille ilmoittauduttu!

Ilmoittauduin tänään Wellamo-opiston puitteissa järjestettävälle Pieniä kodinkoneita nukkekotiin -kurssille, joka järjestetään 7.3. Tämä on ensimmäinen tälläinen vedetty kurssi, jolle ilmoittauduin. Toivottavasti saadaan tarvittava määrä mukaan osallistujia, koska vielä muutama uupuu. Se olisi sääli, jos tämä ei toteudu. Kurssi kestää noin 7h ja siinä ajassa olisi mahdollistaa valmistaa kahvinkeitin, yleiskone, vaaka, vatkain jne. Varsinkin oman yleiskoneen valmistus kiinnostaa! 

Paikka: Salpakankaan koulu (lähellä Lahtea)
Aika: 7.3.2015
Kurssinumero: 041104223
Hinta: 16€
Ilmoittautumiset: 7.2. mennessä
Wellamo-opiston toimisto: puh. 03-8144734

Kuva lainattu lähetetystä sähköpostista