torstai 28. tammikuuta 2016

Muovikalusteiden uusi elämä

Lundbyn vessa on ollut minulle vähän sellainen, ettei sitä ole ollut intoa tehdä. Ideatkin ovat olleet vain suuntaviivoja, mutta ei mitään selkeää näkemystä. Näin ainakin luulin siihen asti, kunnes ryhdyin toimeen. Samalla ajattelin aiheuttaa itselleni pienen kielikylvyn ja alan kirjoittamaan pientä koontia myös englanniksi. Kielet eivät ole mikään vahvuus, mutta ehkä jotain saan aikaiseksi. :D

Fb Nukkekotikirppikseltä olen näitä Lundbyhyn sopivia vessakalusteita ostanut aina silloin, kun niitä on ollut muutamalla eurolla saatavilla. Kaikki ovat olleet 2-3e/kpl, mutta isomman tuunauksen tarpeessa. Teippasin peilin ja pleksin suojaan ennen maalausta. Sen jälkeen puhtaanvalkoista maalia pintaan. Annoin kuivaa ennen kuin aloitin yksityiskohtien maalauksen. 

// So I thought that I should write a small summary in english too. My language skills aren't so good but I'll do my best. I've bought these Lundby's bathroom elements from fb. Elements have seen their best days but still have potential. I paint the base with acrylic paint. Highlights are added with enamel paints. 


Jalka-amme oli alunperin erittäin muovinen lasten amme, joka oli väriltään vaaleansininen. Sekin sai uuden elämän. Pakko oli maalata myös omat väri hanoihin kuumalle ja kylmälle vedelle. :)

// The bathtub was before blue plastic. It looked like so children's toy. Still paint can make miracles! :D


 Takana näkyvä suihkukin oli erittäin huonossa kunnossa. Säiliö oli vaaleanpunainen, mutta muovissa oli värjäymiä. Suihkuosan 'kultaus' oli suurimmaksi osaksi kulunut kokonaan pois. Se joutui samaan käsittelyyn kuin amme ja peilikaapisto.

// Shower got some new paint too. All used a lot of white for lighter result. 


Kultaiset hanat vaihtoivat väriä hopeisiksi:


Alla on muutama yleiskuva, miltä kylpyhuoneessa nyt näyttää. Työlistalle tuli tehtäväksi vähän saippuoita ja muitakin kylppärijuttuja, kun saan aikaiseksi kaivaa massat esille. Kylpyhuone on ollut pitkään ilman sähköjäkin vaikka muissa huoneissa paloivat valot. Nyt sekin on saatu siihen jamaan, että kestää tarkastelua!

// A few overall pictures from bathroom makeover. 



1 kommentti:

  1. Kyllä maali saa ihmeitä aikaan ❤️.....ovat heti paljon arvokkaamman näköisiä 👍🏻❤️

    VastaaPoista