lauantai 30. huhtikuuta 2016

Hulivilit Huvikummun Wappuriehassa

Vappua päästiin juhlimaan Pepin järjestämissä riehassa. Ulos oli luvattu epävakaata säätä, joten mikä olisikaan parempi vaihtoehto kuin juhlia turvallisesti sisätiloissa. Noh, on kyseessä Peppi ja Taneli...!

- Peppi, Kiikkua ei voi jos ulkona sataa vettä...

-Ei hätää ollenkaan - kiikku mahtuu keittiöön! Suojassa sateelta ja sopivasti herkkujen keskellä!

- Loistavaa!! Koristellaan koko keittiö serpenttiineillä ja ilmapalloilla. 

// Pippi and Taneli took a head start to 1st of May. The swing was brought to the kitchen protection from the rain. Then the room was decorated with balloons and streamers and the festivities were ready to begin. Refreshment was mead, candies and donuts.


Keittiöön raahattiin kiikun lisäksi istuintyynyjä, muutama räsymatto ja tietenkin palmu. Töpölästä Taneli oli kahmaissut korillisen munkkeja ja simaa herkuteltavaksi. Eikä ne herkut siihen loppuneet, kun Peppi kahmaisi kaapista tarjottimen täydeltä irtonamuja.



Peppi oli taiteillut upeat wappuhuiskut molemmille. Hurja-Tane haastoikin Super Pepin pieneen huiskutaistoon. Viitta hulmuten parivaljakko viiletti ympäri keittiötä, mutta menoa alkoi haittaamaan pieni herkkunälkä. Sitten olikin aika pysähtyä eväskorin ääreen ja pohtia, mitä tehdään seuraavaksi.





- Meidän täytyisi tehdä Wappu-spesiaali ja sitten esittää se! Miten olisi hurjaa akrobatiaa?

- Joo, pienet päälle!

Fred ja George ilmiintyivät juuri sopivasti keskelle juhlia yleisöksi. Kaverukset esittelivät tasapainoilujaan sekä huiskiaan innoissaan. Juhlat jatkuvat varmasti Huvikummussa vielä railakkaammissa tunnelmissa, kun pojat saapuivat paikalle. Se kuitenkin jääköön salaisuudeksi, mitä siellä tapahtui... 

...mutta taisin lähtiessäni huomata Salsaa tanssivan palmupuun ja ohikulkijoille räjähtelevät Weasleyn raketit, joista satoi munkkeja ja simaa. ;)



Hauskaa Vappua kaikille lukijoille!


4 kommenttia:

  1. Iiiiiihhanat juhlat! Kertakaikkiaan mahtavat. Iloisia terveisiä koko porukalle ja teille ihmisille myös oikein hauskaa vappua. Oi, toi Pepin naamiokin ja Tanelin merirosvovehkeet! Ooooo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Hanna! Terveisiä myös sinne koko porukalle ja toivottavasti sielläkin on selvitty vapusta eikä ihania minikukkia ole kasteltu vapun kunniaksi simalla. :D

      Poista
  2. Sinulle olisi pieni tunnustus blogissani :)

    http://paarynaelain.blogspot.fi/2016/05/blogger-recognition-award.html

    VastaaPoista